Een terugblik op een halfjaar activiteit in de regio!

“Nadat mijn partner en ik in 2021 in Oldemarkt zijn komen wonen, en we ons direct hier erg welkom voelden, ben ik op 1 januari Hanke Makelaardij begonnen aan de Hoofdstraat 90 in Oldemarkt. Inmiddels zijn we 6 maanden verder en is het mooi om even terug te blikken. Want wat is er veel gebeurd! Nieuwe website, Logo ontwikkeling, inrichting kantoor en etalage, VBO branche organisatie, kranten artikelen en sponsoring van FC Oldemarkt om maar een paar dingen te benoemen. Maar het belangrijkste is voor ons de tevreden klanten met wie wij inmiddels ruim 12 transacties hebben mogen doen. Nog los van alle adviezen en deeldiensten die we voor onze klanten mochten uitvoeren.

Veel dank aan iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen! Samen met jullie werken wij verder aan de professionalisering van onze dienstverlening. Immers: Makelen is meer dan het begeleiden van een aan- en verkoop transactie!”

Heeft u nog geen kennisgemaakt met ons? Wilt u uw huis verkopen of een andere woning aankopen? Wilt u een vrijblijvend woning advies of waardebepaling van uw huis? Neem dan contact met ons op en wij staan u met raad en daad te woord. 

Beste groet