Referenties

U vindt hier referenties over reeds uitgevoerde activiteiten.

Bewoners Willemsoord

Ik ben erg blij met het contact met Hanke makelaardij. Een zeer vriendelijke, spontane, enthousiaste makelaar. Hanke is hier geweest voor een gratis waardebepaling.

Ze kwam op tijd en was zeer betrokken en had zeker kennis van zaken.
Ze nam de tijd en was zeer open en eerlijk. Indien wij besluiten de woning te verkopen mag ze dit zeer zeker voor ons doen. Wij hebben hier meerdere makelaars gehad en Hanke sprong er echt uit als een TOP Makelaar.
Indien u van plan bent de woning te verkopen zou ik zeer zeker deze makelaar aanbevelen.

Hanke bedankt voor je positiviteit, tijd, kennis en betrokkenheid. Wij zijn erg blij met Hanke Makelaardij.

Verkopers Oldemarkt

We hebben drie makelaars uitgenodigd om een offerte op te stellen voor de verkoop van ons huis. Hanke was hier één van. Ze viel ons op door haar positieve houding en energie. Daarnaast weet ze ook inhoudelijk goed waar ze het over heeft. Wij bevelen Hanke daarom van harte aan bij eenieder die in de buurt van Oldemarkt een makelaar zoekt.

W (31) + S (30), 24/11/2021

10,0 - Verkopers

Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10

😃 Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Alles verliep vlot, goed geregeld, makelaar was altijd bereikbaar. Na bezichtigingen kregen we duidelijk en snel verslag van hoe de bezichtigingen verlopen waren.

9,3 - Verkopers

Lokale marktkennis 9
Deskundigheid 9
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 9

😃 Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 

Nadat we de verkoopstrategie goed en helder besproken hadden, is het pand op de markt gezet. De begeleiding was super. We werden op tijd geinformeerd ook als bezichtigingen waren. Achteraf werden we direct op de hoogte gesteld van de indruk die de makelaar had van de potentiele kopers. Met de Whatsapp konden we altijd onze vragen heen en weer stellen. Uiteindelijk is ons pand voor het vooraf verwacht bedrag verkocht. Iedereen tevreden.

10,0 - Verkopers / kopers

Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10

😃 Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Onze makelaar, Hanke, weet vaak nog beter wat wij zoeken qua huis dan wij zelf. We krijgen de beste begeleiding en ze kan precies vertellen wat er wel en niet nog moet gebeuren of mis is aan een huis. Ze onderzoekt en vergelijkt met andere huizen uit de straat zodat we ook weten dat er niet teveel wordt betaald. Ook heeft ze ons huis perfect verkocht! Kortom, beter hadden wij het niet kunnen treffen. Een aanrader dus, iemand met liefde voor het vak!